Suma o resta

Tinc clar que estic aquí per aportar felicitat, energia positiva, donar (poques coses materials, més aviat quelcom profund),..

Hi ha gent que m’envolta que em suma, m’aporta, em transmet i intento que sigui recíproc, però també hi ha persones que em resten, m’arrosseguen, em xuclen, em negativitzen i no m’aporten res, són persones buides; que dintre del seu món ja creuen que són plenes i viuen eternament dins un festival monòton de diversió sense alicient.

Intento desenganxar-me d’aquestes últimes, però jo, de forma inconscient no puc, o no deixo que marxin i fagin el seu camí i, se m’emporten dins un espiral que em va enfonsant.

Sóc prou conscient i madura de com sóc, les meves rareses, la meva personalitat, el meu misteri,.. tot ve del que he viscut i de com ho he viscut, i tothom té clarobscurs però només desitjo rebre el que dono, sumar i sumar, no sumar i restar.

images-2

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.