Entra…

Entra, tens les portes obertes. No hi ha res ni ningú que t’ho impedeixi, et pots quedar o pots marxar. Però si et quedes que sigui per descobrir, per captar i per obrir la ment. Has de venir sense prejudicis, sense subjectivitats, sense pensar en el que has fet ni el que faràs, només pensa en gaudir, disfrutar i viure el moment amb intensitat. Vull que siguis feliç, ara, aqui, en aquest moment i si marxes, o et quedes, no defalleixis pensant en el que passará, viu l’instant.

llaves-1

Com la matèria que ni es crea ni es destrueix, només es transforma; no pretenguis canviar, ni destruir-te, ni crear-me dins els teus somnis; només cal que transformis el teu estat, més positiu i més obert, més feliç. Entra, i veuràs que genero felicitat, només deixa’t portar, sentir, vibrar. Si et quedes, m’agradaria que ho fessis per sempre. I si marxes, sempre tindràs les portes obertes.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.