i…penso

A vegades, no saps per quin motiu, el passat et torna a visitar. No saps perquè ni de quina manera però per art de màgia, alguna persona, algun record, algun pensament… retorna. En algunes ocasions, poden ser desagradables, però quant et sorprèn gratament fa molta il.lusió.

Amb el cabaret, vaig i vinc, el deixo com si em fes mania i al cap del temps hi torno per necessitat… ara que he tornat, remeno per la xarxa, llegeixo blocs antics, descobertes noves i trobo, com qui troba un tresor, un bloc d’una persona que en la meva infància em va ajudar força, un estiu amb els estudis de matemàtiques. Probablement, per aquesta persona, jo estigui en l’oblit però el cert és que em va ensenyar una manera molt diferent d’entendre el món dels números.

Per més casualitat, el bloc no és precisament de números, bé, si que hi ha relació perquè en el fons tots ens belluguem per aquests, però em sorprèn perquè és d’ètica i estètica musical. No sé si és casualitat, o el destí o diga-li com vulguis, però m’ha fet molta il.lusió.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: i…penso

  1. Deric diu:

    Per més que vulguem ens costa molt alliberar-nos del passat

Els comentaris estan tancats.